organisator

opleiding

Prepress totaalpakket

data

aanvangsdatum: 26/09/2011
einddatum: 30/01/2012

deze cursus wordt regelmatig georganiseerd

beschrijving

Wens je een totaaloverzicht te krijgen van de programma's waarmee men in de grafische sector aan de slag gaat? Dan is deze korte, samenvattende opleiding hetgeen je zoekt!

■Adobe Photoshop is een fascinerend programma waarmee u digitale beelden volledig naar uw hand kunt zetten en waarmee u het beeldmateriaal kan verwerken in websites, magazines, presentaties en dia's.

■Adobe Illustrator is een professioneel en van oorsprong vectorgeoriënteerd tekenprogramma waarmee perfecte lijntekeningen kunnen worden geproduceerd. Met de software kunnen diverse uitingen worden ontworpen, zoals illustratieve tekeningen (bv.cartoons), technische tekeningen (bv. doorsnedes van machines, maar ook een logo of letterontwerp) en grafische producten (bv. één of meer pagina's van een brochure).

■Meer en meer ontwerpbureaus, uitgeverijen en grafici omarmen Adobe InDesign. De creatieve en typografische mogelijkheden zorgen er voor dat u met InDesign uw creativiteit volledig in handen heeft. De naadloze aansluiting van InDesign met de andere Adobe applicaties lllustrator en PhotoShop levert duidelijke tijdswinst op. En InDesign kan zelfs Quark XPress- en PageMaker-bestanden openen zodat u uw bestaande werk kunt meenemen.

Bijkomende informatie over de opleiding:
16 sessies
Prijs: 445 euro

Lees hier nog meer over deze opleiding of cursus

details

 • tijdstip:
  avond (buiten kantooruren)
 • duur van de volledige cursus:
  48 uren
 • onderwijsvorm:
  klassikaal leren
 • kwaliteitsinfo:
  Erkend in het kader van opleidingscheques
  KMO-portefeuille
 • toelatingsvoorwaarden
  Doelgroep: De cursus is bestemd voor medewerkers uit grafische bedrijven of reclamebureaus, grafische vormgevers of redactiemedewerkers van uitgeverijen die werken of willen gaan werken met grafische programma's.
 • inschrijvingsinfo
  Naast online inschrijven kan je voor al onze opleidingen ook schriftelijk (via e-mail of fax) of aan het onthaal van onze campussen inschrijven. Inschrijvingen richt je best uitsluitend aan de campus waar je de opleiding wenst te volgen.